martes, 13 de julio de 2010

Ja està aquí la Chise!!

Hola, han passat molts dies però és que la mami ha estat molt liada!!
Les primeres fotos amb la Chise

martes, 6 de julio de 2010

La Chise arribarà aviat!!!

Sí, sí, sí! La noia que ven la NM ha resultat ser una persona molt maca amb qui no he tingut cap problema per posar-me d'acord: la nina arribarà molt aviat. He decidit posar-li de nom Chise (com la protagonista d'un manga que em va encantar i del que no recordo mai el nom a la 1ª) en quant arribi ja li faré unes quantes fotos!!

lunes, 5 de julio de 2010

UnA "germana"?

Ja m'ho imaginava i ho he pogut comprovar: són completament addictives aquestes preciositats!! Uns dinerets inesperats i ja hi som: la 2ª a punt de caure!! Tafanejant per la xarxa he trobat el blog d'una noia que ven una nina a mitjes de customitzar i la ven molt bé de preu (bé tot lo bé de preu que pot estar una d'aquestes nines!): 95€!! He hagut d'esperar a arribar a casa per veure les fotos i, la veritat, m'esperava una nina destrossada i el que m'he trobat ha sigut una nena preciosa!! És una Natasha Moore que si em poso d'acord amb la seva actual "mami" espero que sigui meva molt aviat.

jueves, 1 de julio de 2010

El primer vestit

La meva 1ª Blythe!

Aquesta és la meva Simply Guava, és una nina Blythe. Després de més d'un any buscant i rebuscant per Internet , seguint tot de blogs i webs i e-shops de totes menes vaig trobar Madameblythe.blogspot i vaig decidir que li compraria la meva nina a ella (bé de fet a ells, ja que són la Cata i el seu home, crec que es diu Enrique). I no ha pogut ser fins el juny, que he destinat uns dinerets de la meva extra a fer-me amb aquest trosset de plàstic que em feia tanta il-lusió! Us presento la Nekane!